Де в Україні купити фірмову техніку за доступними цінами – інтернет-магазин Avic

Купівля техніки для дому – відповідальний процес, адже подібне стається далеко не щодня. Де в Україні купити якісну техніку для себе або на подарунок за доступними цінами? Як зробити покупку максимально швидко та комфортно? Сьогодні українці мають можливість купити будь-який товар для дому від всесвітньо відомих брендів недорого в мережі магазинів та інтернет-магазині Avic https://avic.com.ua/.

Перший магазин електроніки та техніки Avic з’явився 15 років тому, а сьогодні торгові точки ритейлера працюють в Харкові, Києві та Одесі. Для бажаючих замовити техніку з інших міст та сіл працює онлайн-магазин. 

Серед переваг покупки в магазині Avic можна виділити такі: 

  • співробітники Авік допоможуть зробити правильний вибір техніки, розкажуть про новинки та характеристики;
  • торгові точки відрізняються унікальним і простим форматом: простора площа приміщень, зручне розташування всіх лотів, висока якість обслуговування, присутність тематичних зон;
  • інтернет-магазин техніки Авік має чітку структуру, що значно полегшує пошук потрібного товару на сайті. Кожен товар належить до відповідної категорії. На сайті можна знайти і порівняти декілька моделей товару, що цікавлять, а також ціни. Існує можливість пошуку відповідно до заданих параметрів;
  • товар на Avic представлений у великому асортименті – сьогодні це сотні позицій найсучаснішої та якісної техніки для дому та інших аксесуарів. Смартфони, ноутбуки, планшети, телевізори та найрізноманітніша побутова техніка, і велика і дрібна, а також різні побутові прилади, від праски чи фена до пилососа.

Постійні акції та бонусні програми – ще одна фішка магазину Авік. Тут завжди можна купити дешевше.

Кредитування на купівлю будь-якої техніки в Avic 

Магазин Авік онлайн пропонує потенційним покупцям такий самий асортимент, що й у магазинах мережі. Тепер купити холодильник або мікрохвильову піч значно простіше та швидше, при цьому існує можливість заощадити час та фінанси на походи магазинами.

Avic намагається зробити так, щоб робити покупки було максимально комфортно. Якість товарів та забезпечення гідного сервісу стоять тут на першому місці. Саме тому інтернет-магазин та магазини Avic пропонують своїм потенційним покупцям техніку від всесвітньо відомих брендів найвищої якості.

Оформити покупку на веб-сайті дуже просто. Немає жодних складнощів. Потрібно: 

  • вибрати необхідний товар чи товари з відповідної категорії та натиснути на «Купити»;
  • заповнити умови доставки: самовивіз чи доставка додому;
  • якщо виникають питання, краще зв’язатися з консультантом інтернет-магазину. Він відповість на всі питання, що вас цікавлять. 

На сайті avic.com.ua також зібрана необхідна інформація, яка є дуже цінною для покупця, оскільки пов’язана з придбанням, доставкою та обслуговуванням техніки.

В інтернет-магазині Avic також існує можливість придбання техніки на виплату. Це дуже зручно, адже далеко не кожен зможе відразу виділити певну суму на придбання техніки, особливо такої дорогої як холодильник, пральна машина чи плазмовий телевізор. Тому, якщо в вашому списку техніки «must have» присутні вартісні екземпляри, сміливо скористайтеся кредитуванням. Як і звичайна покупка в Avic, розстрочка є вигідною, а оформили її не потребує багато часу.

Розкажи корисну інформацію у соцмережах