Санаторій “Боржава”

Санаторій “Боржава”, розташований у мальовничому куточку карпатського лісу в селі Довге, Закарпатської області, є справжнім раєм для тих, хто шукає відновлення здоров’я і душевного спокою в одному з найчарівніших куточків України.

Оздоровлення та Лікування

Основою лікувального процесу в санаторії “Боржава” є використання унікальних термальних ванн, до яких вода надходить з глибини 961 метр. Ця природна мінеральна вода має лікувальні властивості, що позитивно впливають на серцево-судинну, нервову та опорно-рухову системи. Крім того, гості можуть насолоджуватися СПА-ваннами з ароматом розмарину, меліси, польових трав, а також джакузі з вином чи молоком, які подарують незабутні відчуття та сприяють глибокому релаксу.

Дозвілля та Розваги

Вечори в санаторії “Боржава” наповнені культурними заходами, що включають виступи колективів і ансамблів Закарпаття, дискотеки та святкування державних свят. Тут також проводяться майстер-класи з виготовлення традиційних українських сувенірів та кулінарні уроки, де всі бажаючі можуть навчитися готувати страви української та угорської кухні.

Екскурсійні Програми

Санаторій “Боржава” пропонує організацію екскурсій, які дозволяють гостям познайомитися з найвидатнішими пам’ятками Закарпаття. Відвідування озера Синевир, долини нарцисів, Ужгородського замку, міста Хуст та замку Паланок відкриє перед вами неперевершену красу цієї унікальної області.

Контактна Інформація

За більш детальною інформацією та для бронювання відвідайте санаторій за адресою: вул. Січових Стрільців, 15, с. Довге, Закарпатська область. Телефон для зв’язку: +38 067 310-53-03.

Санаторій “Боржава” чекає на вас, щоб подарувати незабутні моменти оздоровлення та радості в серці Карпат!

Розкажи корисну інформацію у соцмережах