Ферма “Карпатський буйвол”

Відвідайте одне з найуникальніших місць Закарпаття – ферму “Карпатський буйвіл”, розташовану в мальовничому селі Олешник поблизу Виноградова. Тут ви зможете зануритись у світ сільського господарства, зустріти буйволів, які колись масово населяли ці території.

Історія і відродження

Колись буйволи були невід’ємною частиною пейзажу Закарпаття, проте з часом їхня кількість значно скоротилася через зміни в аграрному секторі. Сьогодні ферма “Карпатський буйвіл” відроджує цей зникаючий вид, дбайливо доглядаючи за кожною твариною.

Екскурсійні можливості

Відвідувачі можуть самостійно відвідати ферму або замовити організовану екскурсію, під час якої дізнаються про особливості догляду за буйволами та виробництво молочних продуктів. Це чудова можливість побачити рідкісних тварин із найближчої відстані та відчути зв’язок із природою.

Молочна продукція з буйволиного молока

На фермі діє невеличкий цех, де з буйволиного молока, яке відоме своїми корисними властивостями, виготовляють моцарелу, адигейський сир та згущене молоко. Відвідувачі можуть не тільки спробувати ці продукти, але й придбати їх, щоб забрати шматочок Закарпаття до свого дому.

Як дістатися та контактна інформація

Ферма “Карпатський буйвіл” чекає на вас за адресою: Виноградів, Закарпатська область. Для бронювання екскурсій та додаткової інформації звертайтеся за телефоном: 380680235640. Відвідайте це чарівне місце, щоб відчути унікальний дух Закарпаття та підтримати збереження рідкісних видів тварин.

Розкажи корисну інформацію у соцмережах