Характеристика електродвигуна для ролет Mosel 102

Компанія MOSEL MOTOR добре відома високою якістю своєї продукції. Ця автоматика для ролетних воріт користується високим попитом у всьому світі. І в Україні електропривод Mosel 102 (а також з іншим діаметром валу) оцінили по заслугах усі без винятку. Серед продукції Mosel можна знайти різні варіанти. Двигуни для ролет відрізняються за максимально можливими навантаженнями, а також способом керування. Так, електродвигун Mosel 102 відноситься до лінійки внутрішньовальних моделей та є найпотужнішою серією виробів у ній.

У цій статті ми поговоримо про двигуни для ролет Mosel 102. А придбати цю продукцію завжди можна через однойменний інтернет-магазин – https://moselmotor.com.ua/ua/g115987222-dvigateli-dlya-rollet.

Двигуни для ролет Mosel 102: призначення та особливості

MOSEL MOTOR пропонує різні варіанти двигунів для ролет, в лінійці компанії можна підібрати як внутрішньовальні, так і навальні моделі. Електропривод Mosel 102 є внутрішньовальним. За призначенням він знаходиться на тонкій межі, адже його цілком вистачить для підняття ролетного полотна, яке захищає велику вітрину або панорамні вікна офісного центру з висотою на два поверхи. Подібна потужність дозволяє використовувати електродвигун Mosel 102 для великих гаражів, невеликих складських або виробничих приміщень. При цьому для звичайного віконного отвору або вітрини такий привід надмірний, а для ролетних воріт у великій промисловості його може бути недостатньо. В останньому випадку слід звернути увагу на навальні моделі компанії MOSEL MOTOR.

Технічні характеристики двигунів для ролет Mosel 102 можуть відрізнятися в плані габаритних розмірів, потужності, що споживається, крутного моменту. Є до 9 варіантів. Проте існують й загальні параметри. Серед них:

  • ступінь захисту (IP44);
  • частота струму (50);
  • робочий час (4);
  • кількість оборотів (30).

І, звичайно, загальною характеристикою для всіх варіацій даного електродвигуна залишається висока якість.

Електропривод Mosel 102 через інтернет-магазин в Україні

Щоб вигідно придбати оригінальну продукцію компанії MOSEL MOTOR в Україні, звертайтесь до співробітників однойменного інтернет-магазину. Електропривод Mosel 102 – не єдина модель, представлена ​​в каталозі. Ви можете придбати електродвигуни для ролет, як внутрішньовальні (в тому числі й Mosel 102), так і навальні. 

Розкажи корисну інформацію у соцмережах