У Мукачівському районі затримали закарпатця за підозрою у вбивстві чоловіка

На Закарпатті, в селі Верхній Коропець Мукачівського району, правоохоронні органи затримали 21-річного чоловіка, якого підозрюють у вбивстві свого 46-річного сусіда. За інформацією Національної поліції в Закарпатській області, вбивство сталося під час сварки на ґрунті ревнощів.

29 червня, після отримання повідомлення від медичних працівників про смерть чоловіка в його власному домі, на місце події прибула слідчо-оперативна група. Вони встановили, що смерть настала в результаті насильницьких дій.

Згідно з поліцейськими даними, конфлікт між загиблим та затриманим виник ввечері, коли потерпілий завітав у гості до своєї сусідки. У ході бійки підозрюваний вдарив сусіда кухонним ножем у груди, від чого той загинув на місці.

Після втечі з місця злочину підозрюваного затримали неподалік. Відповідно до офіційного повідомлення, в момент затримання чоловік перебував під дією наркотиків. Йому загрожує до 15 років позбавлення волі за обвинуваченням у умисному вбивстві.

“Вчора увечері потерпілий навідався у гості до своєї сусідки, де у нього на ґрунті ревнощів виник конфлікт із 21-річним знайомим жінки. Між чоловіками почалася бійка, під час якої останній схопив кухонний ніж та двічі вдарив ним 46-річного потерпілого у груди, після чого з помешкання втік. Від отриманих травм потерпілий помер на місці.”

Розкажи корисну інформацію у соцмережах