Гірськолижний курорт “Подобовець”

Гірськолижний курорт “Подобовець” – справжня знахідка для любителів гірських пригод. Розташований на висоті 950 метрів над рівнем моря, він занурений у мальовничі пейзажі величних Карпат. Неподалік від селища знаходиться “брат-близнюк” курорт – Пилипець, де також вибудовані спеціальні шляхи для лижників. Ці маршрути дозволяють насолоджуватися катанням по різних трасах і роблять відпочинок ще більш захоплюючим.

Різноманітність трас для кожного

Курорт “Подобовець” пропонує декілька трас, загальною протяжністю близько 2500 метрів. Ці траси мають різний рівень складності, що робить їх ідеальними для як новачків, так і для досвідчених лижників. На території курорту є пологі ділянки для комфортного катання, а також круті спуски з кутом нахилу до 45°, які подарують адреналін навіть самим вимогливим професіоналам. Любителі фрірайду знайдуть тут унікальну можливість для позатрасового катання, насолоджуючись природним рельєфом.

Зручності та сервіси на курорті

Для зручності гостей курорту працюють три бугельних підйомника довжиною до 1250 м. Один з схилів оснащений сучасним освітленням, що дозволяє кататися навіть вночі. Початківці можуть скористатися послугами лижних шкіл та прокату обладнання, щоб безпечно та комфортно освоїти основи катання.

Відвідування легендарних місць

Проживаючи в Подобовці, не можна пропустити відвідування навколишніх туристичних пам’яток. Водоспад Шипіт, до якого можна дійти пішки, пропонує чудові види та приємну прохолоду в теплі дні. Також варто відвідати озеро Синевир, яке розташоване в 30 км від селища і вважається однією з перлин Закарпаття.

Запрошення на відпочинок

Гірськолижний курорт “Подобовець” запрошує всіх, хто прагне відкрити для себе неперевершені краси Українських Карпат та отримати незабутні враження від зимових видів спорту. Сюди приїздять за якісним відпочинком, дружелюбним сервісом і унікальними пригодами.

Розкажи корисну інформацію у соцмережах