2 способи аварійного відкриття авто: плюси та мінуси

Коли ви випадково зачинили двері машини — це проблема. Але її, як і будь-яку іншу, можна вирішити, причому різними способами. Якими? Розглянемо 2 основні способи, щоб ви розуміли, як краще розв’язати цю проблему.

Звернутися до професійних фахівців

На ринку працює багато компаній, які надають послугу з аварійного відкриття дверей машини. Розкид цін великий, тож можна звертатися в будь-яку. Наприклад, якщо вам потрібне аварійне відкриття авто в Києві, телефонуйте в компанію «Smartkey».

У цього способу є маса переваг:

  1. Спеціаліст приїде за вказаною вами адресою найближчим часом. Довго чекати не доведеться.
  2. Аварійне відкриття дверей здійснюється спеціалізованими інструментами. Збиток для машини повністю виключений — вона буде як новенька.
  3. Проблема вирішиться з гарантією 100%. Немає таких випадків, коли професійні майстри не могли б відчинити двері машини — з якої б причини вони не зачинилися (заклинило замок, проблеми з системою центрального замка тощо).

До мінусів цього способу можна віднести тільки плату за послуги. За виклик фахівця доведеться заплатити — і, можливо, для декого сума виявиться немаленькою. Але це як подивитися. У цьому разі ви платите за те, щоб проблему було вирішено швидко і якісно, оскільки час підтискає і треба терміново їхати у справах. Якщо ж вам не горить, можна придивитися до інших варіантів.

Звернутися до приватного майстра

Другий спосіб відкрити двері авто — викликати приватного майстра. На ринку теж достатньо фахівців, які пропонують послуги подібного роду. І розкид цін тут теж великий.

До плюсів такого способу належить вигідніша ціна. Приватний майстер працює на себе, тому запросить за роботу меншу вартість, ніж компанія. Власне, на цьому переваги закінчуються.

А ось недоліків тут може бути кілька:

  1. Майстер приїде не відразу. Можливо, він працює на іншій роботі, а аварійне відкриття авто — це його підробіток. Можливо, у нього багато замовлень. Він один, тому вам доведеться стати в чергу і чекати. Це не завжди зручно.
  2. Немає гарантії 100% розв’язання проблеми. Майстер може бути новачком або аматором. Заздалегідь про це складно дізнатися.
  3. Можливий збиток для машини. Зазвичай майстер не використовує дорогі професійні інструменти, які є в спеціалізованих компаніях. І це підвищує ризик завдання шкоди машині під час злому.

До речі, замість майстра можна звернутися до знайомого друга. Але тут усе буде точно так само. Друг може зголоситися на допомогу за помірну суму або навіть за давньою дружбою. Але немає жодних гарантій, що він допоможе розв’язати проблему. Та й мінуси тут ті самі: доведеться чекати, поки він звільниться, плюс ніхто не виключає ризик пошкодження автомобіля.

Отже, в першому випадку ви платите більше грошей, зате розв’язуєте проблему в короткі терміни та зі 100% гарантією. А в другому випадку — економите кошти, але можете зіткнутися з низкою проблем. Який варіант обрати, вирішувати тільки вам.

Розкажи корисну інформацію у соцмережах